Ce inseamna sa fii un barbat adevarat

Am fost intrebat recent pe , ce inteleg prin expresia “Barbat Adevarat”…

O sa-ti impartasesc si tie parerea mea despre ce inseamna a fi un barbat adevarat…

Pentru mine un barbat adevarat este un barbat care se poate conduce pe sine si poate deasemenea conduce in relatiile cu femeile si cu ceilalti. El conduce nu prin manipulari si minciuna, ci prin putere personala si autenticitate.

Pentru mine e ne-impresionant daca ai facut sex cu 10.000 de femei, daca nu ai invatat nimic din asta. E usor sa faci sex cu femei. Pentru unii si asta e o provocare intr-adevar. Insa sa creezi o relatie frumoasa cu o femeie, sau sa inveti sa te porti fara orgoliu, si fara razbunari in relatiile cu ceilalti mi se parca marca unui barbat matur si evoluat…

Un barbat adevarat este un barbat carismatic, care emana siguranta de sine si pozitivism si nu care se vaicareste si se victimizeaza constant.

Eu cred ca tot ce am definit eu mai sus se poate invata, se poate cultiva si poate creste in noi. La mine cel putin asa a fost cazul si la fel si cu barbatii cu care am lucrat si care au depasit multe etape in evolutia lor dupa ce au aplicat ce i-am invatat, atat cu mine cat si cand au continuat pe cont propriu.

Desi unii spun ca Seductia inseamna a devia traiectoria cuiva, eu cred ca Seductia presupune o evolutie pentru ambele persoane implicate. Seductia se intampla atunci cand il ajuti pe cel cu care esti in relatie sa evolueze si ii dai voie celuilalt sa te ajute sa evoluezi.

Orice barbat poate deveni seducator. Toti avem resursele de a fi ce am enumerat mai sus.
Toti ne-am nascut sa fim asta si e scris in genele noastre.

Insa doar cand ne redescoperim putem fi fericiti cu adevarat…
Pana atunci suntem doar niste marionete ale influentelor negative din trecut sau prezent.