Conteaza pentru femei fizicul unui barbat?

“Sunt prea urat pentru a fi placut de femei.
Sunt prea gras ca ele sa ma considere atragator. Sunt prea slab si nu arat destul de masculin.
Sunt prea scund, sunt prea inalt…
Sunt chel si nu sunt atragator…
Nu sunt indeajuns de atragator si femeile nu-mi dau atentie.”

paragraf_cenzurat

Cat de important este oare fizicul unui barbat cand vrem sa atragem femei frumoase si inteligente?

Vad in jurul meu barbati din ce in ce mai fixati pe fizicul lor.

Vad barbati care se imbraca excesiv de “stralucitor” pentru a atrage atentia femeilor. Vad barbati care investesc o gramada de bani in a-si cumpara haine de lux uitand sa-si schimbe haina atitudinii, acea haina care schimba de fapt reactiile femeilor…

Vad multi barbati in cluburi care merg la sala si isi dezvolta muschi imensi sperand sa devina “interesanti” pentru femeile cu care vor o aventura sau o relatie. Si totusi cand e vorba sa aplice acei muschi in curajul de a aborda si a cuceri o femeie, cumva muschii lor se desumfla si dispar…

E bine sa faci sport, e sanatos. E bine sa te imbraci curat si elegant. A face insa o obsesie din oricare dintre aceste doua lucruri inseamna ca de fapt supracompensezi lipsa de rezultate cu femeile si plusezi pe ceva ce de fapt e prea putin important…

Fizicul unui barbat conteaza maxim 20% pentru o femeie.

Restul de 80% o reprezinta atitudinea lui. Atitudinea este ceva complex format din capacitatea de a fi dominant, de a conduce o femeie atat prin o abordare ferma si corecta cat si printr-o conexiune profunda care sa o faca sa piarda notiunea timpului alaturi de tine si sa se topeasca langa tine.

Pentru noi barbatii fizicul unei femei conteaza 99%. Conteaza si 1% personalitatea lor, corect. Dar cel mai probabil ne intereseaza personalitatea ei dupa ce am facut sex cu ea, corect?

Noi barbatii vem o asa obsesie si fixatie pe fizicul unei femei (apropo, fizicul e fascinant doar pana il dezbraci si ai avut primul orgasm) desi noi la randul nostru ne indragostim de caracterul unei femei. De-asta iti sugerez sa agati doar femei care-ti plac fizic plus caracter daca chiar vrei sa ai si o experienta de invatat din seductie si nu doar sport de noapte .

Si pentru ca noi suntem asa fixati pe fizicul lor, avem impresia ca si ele sunt la fel de fixate pe fizicul nostru si ca ne aleg strict dupa acest criteriu. Nimic mai fals! Desi daca intrebi unele fete s-ar putea sa iti spuna ca fizicul e important adevarul este ca ele se lasa seduse de multe ori de barbati uratei dar care le ofera acele emotii de care vorbeam mai sus…

Nu ma crezi?

Pai hai sa analizam cateva figuri din Comunitatea de Seductie din America si sa vedem ce schimbare radicala au avut doar schimbandu-si atitudinea.

1. Neil Strauss, numit si Style:
Ce ziceai ca daca nu ai par in cap esti un barbat neatragator?

Neil Strauss este jurnalistul virgin pana foarte tarziu, cel considerat tocilar si neinteresant pentru toate femeile pana a invatat Seductia. El a scris cartea “Jocul Seductiei”, carte tradusa si in limba romana descriind drumul sau prin Comunitatea de Seductie. Desi ar fi considerat ne-atragator de multi dintre barbati el a avut in ultimii ani un succes fenomenal la femei.

2. David X:
Ce ziceai ca daca esti corpolent esti un barbat neatragator?

David X este unul dintre promotorii stilului direct in abordare si a facut sex cu foarte multe femei la viata lui. Acum este casatorit si fericit. La 50 de ani s-a casatorit dupa o viata de distractie maxima cu extrem de multe femei de toate natiile, cum ar zice el .

3. David Shade

David Shade este cunoscut pentru seductia sa prin voce hipnotica si pentru tehnicile lui sexuale de seductie. Din nou un barbat initial extrem de complexat de aspectul sau exterior dar care a invatat ca atitudinea poate invinge orice complex si iti poate aduce succes la femei.

Chiar si Juggler, un alt membru al comunitatii de seductie a schimbat in cateva sedinte 3 barbati in mod fundamental. Unul era foarte scund, altul foarte inalt si altul destul de plinut. Toti 3 au avut succes cu femeile dupa sedintele cu el si am pus filmarile complete cu aceasta transformare in articolul acesta despre .

Exemple sunt foarte multe. Am ales 3 exemple din Comunitatea de Seductie pentru ca ele pot fi verificate. Sunt multi barbati pe care eu personal i-am vazut schimbandu-se radical in 3 zile alaturi de mine; si sunt si multi alti barbati pe care i-am observat in cluburi si in alte locuri publice cu femei frumoase si observand mai atent era evident ca aveau o atitudine atragatoare si cumva realizasera ce ii poate face sa aiba succes.

Daca alt barbat a putut sa aiba succes la femei cu poate mai multe complexe fizice decat ai tu acum, inseamna ca si tu poti reusi!

Daca alt barbat are relatii si aventuri cu femei frumoase atunci poti si tu.

Am avut multi clienti la cu deficiente de fizic care schimbandu-si atitudinea au avut succes si au aventuri sexuale si relatii cu femeile pe care si le doreau si nu puteau sa le aiba neavand atitudinea necesara.

Tu ce scuza mai ai in a incepe acum sa cuceresti femei frumoase si a invata aceasta arta seductiei in mod practic, pas cu pas mai rapid sau mai lent, depinde cum vrei, pana reusesti?