Cum sa faci sex cu o colega de birou

E o colega la tine la birou frumoasa, sexoasa si cumva iti da semnale din cand in cand ca te-ar place.
Desi ii vezi semnalele, nu stii ce si cum sa faci incat sa n-o dai in bara… din nou!

Sa faci sex la birou poate fi o situatie destul de delicata.

Nu vorbim acum daca e in regula sau nu sa faci asta deoarece fiecare e liber sa aiba ce fel de relatii isi doreste el.

Cumva faptul ca majoritatea oamenilor stau 8 ore pe zi intr-un loc in care interactioneaza cu diferite colege (fie in acelasi birou, fie in cladiri diferite) ne face sa ne dorim uneori sa facem sex sau sa avem relatii cu astfel de femei.

E cel mai la indemana, cel mai usor desi poate fi ciudat dupa …

Ce e de facut atunci pentru a avea acea colega de birou sexoasa care iti face cu ochiul?

O greseala pe care majoritatea barbatilor o fac cand vor sa seduca o colega de birou este ca mereu vorbesc doar despre lucruri formale, obiective, oficiale de birou.

Daca vrei sa intrii pe sub pielea ei trebuie sa accesezi zona ta de copil liber, jucaus, spontan, natural, bucuros, cu pofta de viata. Fii curios, descopera-i personalitatea, obiceiurile, ticurile.

Observa fiecare detaliu de pe hainele ei, de pe mainile ei, din felul in care isi face treaba si vei afla personalitatea ei printre randuri. Fii curios in legatura cu  personalitatea ei si afla motivele profunde pentru care ea face anumite lucruri intr-un anumit fel, pentru care gandeste anumite lucruri si pentru care spune ce spune.

Ce gandim, spunem si facem reflecta motivele noastre profunde.

Doar cand ne conectam la acele motive profunde putem creea o conexiune profunda si autentica cu o femeie…

Dupa ce avem aceasta conexiune, poate aparea si tensiunea sexuala iar dorinta femeii de a face sex cu noi va creste incet dar sigur. Daca faci sex la a 2-a pana la maxim a 5-a intalnire (intalnirea presupune sa fii doar tu cu ea, vorbind la nivel profund) inseamna ca ti-ai facut pasii bine.

La o femeie pe care o cunosti deja, care nu este total straina abordarea directa se modifica un pic, manifestarea atractiei fata de femeie venind practic dupa maxim 5 minute de la inceperea conversatiei. Deja o cunosti, nu trebuie sa faci spargerea ghetii si tranzitia pentru castigarea increderii ci intrii direct in conexiune si apoi revii si manifesti atractia si interesul fata de ea.

Mergi in pauza de masa doar tu si cu ea pentru a avea toata atentia ei.

Mergi inspre casa cu ea dupa lucru.

Seductia se face 1 la 1 nu in grup, nu de fata cu toti colegii… Femeile sunt foarte diferite in grup fata de 1 la 1…

Daca nu iti manifesti atractia femeia nu stie ca o placi, nu stie ce vrei de la ea si devine foarte frustrata si te va respinge chiar daca initial te placea si iti dadea semnale.

Femeile sunt foarte suparate pentru ca barbatii in ziua de azi nu stiu ce vor si nu le spun lor ce vor. In loc sa fie curajosi si sa actioneze barbatii joaca rolul femeilor: acela de a privi, astepta sa fie ei abordati si sa spere ca o minune se va intampla si sexul si relatia vor veni cumva de la sine la vreun party in care toti sunt alcoolizati.

Guess what… nu se va intampla nimic daca tu nu actionezi.

Tu iti faci singur norocul cu mana ta!

Femeile nu vor doar sa stie ce vrei ci vor sa iti asumi ceea ce vrei, sa arati ca esti barbat si ca ai o directie clara, asumata.

Asta e practic esenta masculinitatii: DIRECTIA!

Femeile adora barbatii care au o directie:

Directia inseamna asumare, auto-cunoastere si putere interioara.

Te invit sa vezi un clip video pe care eu l-am realizat cu o potentiala conversatie care sa ridice nivelul de atractie desi sunteti doar la birou. Evident sunt multe detalii de luat in calcul de limbajul trupului, moment al discutiei si personalitatea ei pe care le vom discuta intr-un alt articol.

Cum ti s-a parut filmuletul? Ce ai face la fel ca in video si ce ai schimba? Tu cum ai procedat sa faci sex cu o colega de birou? Care au fost pasii necesari? Ti s-a parut mai greu ca in alte medii sau mai usor? De ce?

 

Daca vrei sa-ti regasesti directia ca barbat si sa ai succes la femei instant, te invit sa te inscrii la  1 la 1 cu mine. Pentru detalii si programari click .