Cum sa flirtezi cu o femeie

Ti s-a intamplat vreodata ca o femeie sa fie atrasa de tine initial si dupa cateva minute sa isi piarda brusc interesul fata de tine?
Ai fost cumva la o prima intalnire doar sa observi apoi ca discutiile au devenit extrem de sobre sau chiar de-a dreptul plictistoare?

Tuturor ni s-a intamplat asta cel putin o data  .

Motivul pentru care acest lucru se intampla cel mai des este pentru ca majoritatea barbatilor nu au invatat sa flirteze.

Ne luam mult prea in serios si credem ca atunci cand suntem sobrii si intelectuali, folosind cuvinte complicate vom parea inteligenti, competenti si foarte atragatori…

Nimic mai fals!

Isi are si maturitatea locul ei insa a afisa doar maturitate este o extrema care ne poate face sa parem fazi si plictisitori. Daca ti-ai schimba paradigma asupra felului in care gandesc si simt femeile ti-ar fi extrem de usor sa creezi atractie in ce femeie vrei tu folosind fix acelasi continut verbal pe care-l folosesti si cand esti catalogat ca plictisitor sau fara viata. Conteaza foarte mult insa pe ce pui accent si cum povestesti iar asta se invata usor daca iti doresti cu adevara.

Flirtul inseamna sa te joci, sa ai un spirit ludic. Bineinteles daca doar te joci si o da-i intr-o extrema devii mascarici. Insa si reversul este valabil, daca doar esti DOAR sobru si matur vei parea un crispat si jumatate.

Vorbeam eu in de cele 3 dimensiuni ale personalitatii umane: Parinte, Adult, Copil. Bineinteles schema poate fi mult mai complexa si mai detaliata insa doar pentru scopul acestui articol o sa mentionez existenta a 2 Copii (Copilul Liber si Copilul Adaptat) in interiorul personalitatii noastre.

Copilul Adaptat este copilul care se adapteaza normelor, regulilor pe cand Copilul Liber este copilul din noi care este liber, curios, entuziast, care descopera, care exploreaza…

Acest copil liber imi doresc sa trezesc in tine, cel care citeste aceste randuri. Acest copil liber este zona cea mai frumoasa a personalitatii noastre. Aici se afla intuitia, creativitatea, lumina noastra interioara…

Si totusi vad in jurul meu doar extreme. Vad fie copii exagerat de liberi fara a-si folosi libertatea intr-un cadru normal sau vad copii extrem de adaptati, prea tacuti, prea rezervati din dorinta de a fi acceptati, integrati si nerespinsi.

EXERCITIU PRACTIC
Fa un exercitiu pentru a intelege la ce ma refer…

Mergi intr-un parc la locul de joaca al copiilor si observa-i 10 minute…
Observa cum se joaca, ce fac. Observa ca exista unii copii liberi si altii adaptati, unii care se joaca relaxati si deschisi pe cand altii foarte retinuti si tacuti.
Daca poti, discret incearca sa faci o fata amuzanta la unul dintre ei fara ca ceilalti sa observe. Te invit sa vezi ce mirare va avea si ce curios va deveni un copil liber incercand sa afle ce vrei sa-i comunici. Un copil adaptat bineinteles va ramane retinut si se va speria…

O curiozitate ca acelui copil liber mi-ar placea sa ai si tu cand abordezi o femeie.
Oare ce fel de om se afla in fata mea?
Oare ce conexiune pot crea cu aceasta femeie?
Oare ce pot invata dintr-o relatie cu ea?
Oare cata bucurie ii pot crea si cata bucurie imi poate ea crea mie?

Tu ce relatie ai cu copilul tau liber?
Il hranesti periodic oferindu-i motive de joaca si bucurie sau il bati la fund si il tii la colt pentru ca viata e grea si n-avem timp de prostii?

Te invit sa-mi lasi un comentariu cu experienta ta personala si sa pornim o discutie pe tema asta si daca primesc destule comentarii poate o sa fac un pdf gratuit cu un plan de actiune pentru ca tu sa iti poti dezvolta Copilul tau liber. Pentru ca acest lucru sa se intample scrie-mi mai jos:
1. Cand ai fost copil liber cu femeile si ce faceai mai exact?
2. Cand ai fost copil adaptat cu femeile si ce faceai mai exact?
3. Ce faci(activitati in timpul liber, hobby-uri, etc) in fiecare luna pentru a-ti dezvolta copilul liber?