Cum sa NU te comporti la prima intalnire cu o femeie

Te-ai saturat sa fii amicul perfect al femeilor care doar le asculta si le vrea binele in timp ce mereu altul face sex cu ele?
Ti-a ajuns sa fii barbatul cuminte, perfect pentru o relatie de lunga durata si totusi femeile frumoase pe care tu le doresti sa te evite?
Ti s-a intamplat sa iesi la multe prime intalniri cu femei, si de fiecare data ele sa nu mai raspunda la telefon sau sa dispara subit din intalnire?

Daca da, crede-ma ca stiu ce simti. Inainte de 2002 eram si eu fix in aceleasi situatii. Femeile ma vedeau doar ca pe un amic cuminte, bland, la locul lui, cu bun simt, politicos insa niciodata atragator, interesant, captivant, sexual.

Si tot ca mine si ca tine este si tipul din video-ul de mai jos:

Te-ai suparat pe mine ca am zis ca tipul e ca tine, nu? Dar ceva din nebunia si din feminitatea lui am avut si noi la un moment dat. E o extrema dar ilustreaza bine ce nu ar trebui sa fii nici in ruptul capului .

Hai sa studiem un pic comportamentul lui in aceasta intalnire si ce fel de impresie ii lasa femeii de care este atras, la fiecare pas al intalnirii.
As zice ca felul in care s-a comportat cu ea ar fi exact cum NU ar trebui sa te comporti la o prima intalnire.

Inainte sa bata la usa tipei sa o ia in oras, se joaca cu cainele ca un om amabil si simpatic, cum isi doreste sa fie perceput. Bineinteles asta se intoarce impotriva lui ca in cazul oricarui barbat care nu se valorifica, atragand ghinioane si probleme. Universul ii rasplateste pe curajosi. Cand esti curajos si iti asumi anumite riscuri, chiar acela de a nu fi placut sau acceptat, cumva atragi resurse si situatii care sa te ajute sa fii din ce in ce mai eficient. Tipul face exact procesul invers, prin negativism si auto-sabotare interioara isi atrage numai probleme si piedici.

Cand a vazut-o prima oara pe tipa i-a spus ce bine arata, cu un zambet de nerd. Se vedea in privirea lui ca isi doreste PREA MULT sa fie placut si sa faca pe plac. Femeile nu sunt atrase de barbati dependenti, care cer mereu voie sa faca ceva, care nu au o verticalitate si o pornire a lor personala de a face si a decide ceva.

De asemenea tipul rade foarte mult, chiar exagerat.
Cand o persoana rade mereu sigur are o problema. Cand o persoane este trista sau furioasa mereu sigur are o problema.
Ideal ar fi sa fim veseli cat mai des dar autentici cu starile noastre la un moment dat.

E bine sa fii sincer cu ceea ce simti, sa fii asertiv si sa “iei ce meriti” nu sa ceri voie, timid ceva… El falseaza foarte mult, vrand cu tot dinadinsul sa placa dar asta cu pretul lipsei de initiativa si hotarare.

Il vedem mai jos cum incearca sa escaleze fizic, extrem de timid fara a fi intai hotarat in comunicare si fara a face alte atingeri intermediare care ar face mai comfortabila escalarea. Evident timiditatea lui o scoate din sarite pe tipa!

A ales o intalnire la film. Nu asta fac majoritatea barbatilor? Hai la film si la cina? Hai sa cumparam atentia femeii si sa speram ca obtinem si ceva acolo, cumva…
In schimb ar fi putut face interesanta intalnirea prin conexiune, sexualitate, fermitate, prin a manifesta o personalitate puternica si prin a fi direct!

In timpul filmului il imita pe Jim Carrey… devenind astfel bizar, weird chiar! Nicio femeie nu vrea un mascarici langa ea! E vizibil de asemenea ca e mort de frica si face toate astea pentru a-si masca temerile si a parea atractiv insa ii iese fix inversul…

Cand se duce sa ia popcorn pentru ei doi, se impiedica, cade pe jos fiind neindemnatic din cauza acelorasi emotii, din aceasi dorinta prea puternica de a fi pe placul ei.
Femeile nu suporta barbatii disperati, fara alternative, care devin obsedati de o singura femeie ca si cum ea ar fi totul si fara ea nu se poate. Cand , cand vrei tu, femeile vad o detasare in tine si brusc devii extrem de atractiv pentru ele!

Odata ajuns la popcorn el afiseaza un trup de victima, stand cu umerii aplecati, si mereu temator sa nu se loveasca de cineva, sa nu cumva sa deranjeze pe cineva…
Si ca orice victima el atrage mereu persecutori, in acest caz acel smecheras care il manjeste cu mustar…

Ar fi fost de-ajuns sa-si modifice trupul, atitudinea si gandurile si lucrurile s-ar fi schimbat radical atat in acea intalnire cat si in reactia oamenilor din jurul lui la el! Ar fi fost de asemenea recomandat sa devina un barbat care actioneaza, care cucereste femei frumoase obtinand astfel libertatea aceea interioara pe care o femeile o cauta!

Bineinteles fiind atat de neinteresant ca barbat, pana si un pitic o atrage pe femeie, el fiind sexual, erotic, cu un bodylanguage direct .
Femeia fiind mai genul party girl, se pare ca e de-acord cu lucruri mai concrete, si nu cu apropouri indirecte de la oameni timorati, emotionati care nu-si accepta sexualitatea.

In cele din urma domnul nostru se infurie si isi recapata puterea, forta si independenta.
Bineinteles acum femeia este atrasa de el, pentru ca este detasat si puternic nedorind sa placa, ci sa fie el insusi asumandu-si toate starile.

Furia cu obiectiv devine ambitie.
Agresivitatea poate deveni stima de sine, erotism si asertivitate daca e folosita cum trebuie.
Si agresivitatea si furia sunt resurse daca sunt directionate cum trebuie.

E gresit sa ne inghitim furia si agresivitatea incercand sa placem cand de fapt simtim altceva. Putem exprima sentimentele aparent negative sub o forma ok care sa ne ajute sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim!

Tu iti exprimi furia, agresivitatea sub forma de actiune, sub forma de curaj, sub forma de dorinta de a reusi?
Tu esti motivat sa abordezi si sa cuceresti femei frumoase, provocandu-te constant?
Esti furios pe limitari, pe devize de la parinti, pe temeri si pe scuze?

Atunci te invit sa actionezi, sa iti asumi furia, sa-i dai obiectivul de a deveni un barbat seducator, asertiv, puternic si invingator!