Cum sa transformi o amica intr-o iubita

Salutare si bine te-am regasit in noul an 2012, sper eu plin de puteri si cu dorinta de actiune si succes .

O sa iti vorbesc astazi despre o tema mult prea des intalnita in societatea romaneasca: Amicul Perfect…

Cred ca il cunosti…

E acel barbat care merge peste tot cu o femeie sperand ca intr-o buna zi va fi iubitul ei. Pentru femeie el e doar un amic, cel mai bun prieten poate si desi simte un soi de afectiune pentru el ea nu-si va dori niciodata sex si o relatie de la un astfel de barbat…

Ai auzit vreodata urmatoarele cuvinte?
“Hai sa fim doar prieteni…
De ce sa stricam relatia noastra speciala?
Eu te vad ca pe un frate!”

Daca da, inseamna ca si tu ai fost in aceasta postura. Si eu am trecut pe-acolo insa mi-am absolvit lectia seductiei incat sa nu mi se mai intample niciodata cu o femeie de care sunt in mod real atras .
Partea interesanta este ca femeile adesea au impresia ca acel barbat este total dezinteresat sexual si chiar o place pe ea ca om si vrea sa-i faca toate acele favoururi pur-si-simplu. Bineinteles cu totii stim ca:

Unui barbat fara o partenera sexuala in acest moment ii este imposibil sa vada o femeie atragatoare drept o simpla amica!

Femeile nu vor fi de acord cu ce zic mai sus. Poate chiar unii barbati care se dau puritani vor spune ca nu e adevarat, ca exista amicitie cu femei frumoase chiar si atunci cand n-ai mai facut sex de 24 de luni insa permite-mi sa nu ii cred .

Hai sa fim sinceri cu noi insine…
Si sa ne asumam rolul de barbati masculini in loc sa dam vina pe ele cum face acest barbat in balada lui de Amic Perfect…

E prea buna sa fie cu vreun barbat!

Poate ca ti-a plans pe umar sau i-ai ascultat toate problemele ei cu fostii ei iubiti crezand ca daca tu esti politicos, rabdator si decent isi va dori ca tu sa fi urmatorul la rand. Si totusi nu faci nimic in sensul asta, nimic sexual, nimic dominant!

O femeie se conduce, nu se intreaba!
Tu conduci sau te lasi condus ca sa fii ok si sa nu cumva sa te refuze vreodata?

Poate ca ai facut-o sa rada mereu… crezand ca asta au barbatii seducatori UN EXTRAORDINAR SIMT AL UMORULUI. Asta vad mereu in jurul meu… barbati care se maimutaresc in cluburi, dansand pe langa femei atragatoare fie total straine fie din cercul lor social… Sau in mall-uri si alte locuri publice vad din nou barbati devenind ridicoli doar doar tipa aia super buna o sa-i doreasca in pat si intr-o relatie.

Nimic mai fals bineinteles.

Simtul umorului este poate maxim 5% din a fi atragator si exista multi barbati care fac sex cu femei superbe fara sa fie amuzanti, cel putin sigur nu in sensul popular al cuvantului: acela de a te auto-ridiculiza sau de a spune bancuri si povesti amuzante (Share-uri de animalute simpatice pe facebook intra tot aici).

Barbatii care au aceasta problema cel mai des pica Testul Dominantei, primul din cele 6 teste pe care o femeie le da in abordare, prima intalnire si adesea si recurent de-a lungul relatiei…

Esenta masculinitatii este directia, hotararea, fermitatea!

Daca nu ai aceasta calitate in mod echilibrat si elegant vei fi in doua extreme, pe care le vad adesea in jurul meu:
1. Fie vei fi barbatul teribilist, nesimtit, badaran care face asta pentru a fi atragator insa reuseste doar sa fie dezgustator si rece;
2. Fie vei fi barbatul cuminte, naiv, visator care devine amicul perfect al femei dar niciodata un potential iubit sau barbat care sa o conduca in relatie (o relatie incepe cand femeia si barbatul fac sex si nu cand rad unul la altul ).

In videoclipul de mai jos tipul se afla in extrema 2 (AMICUL PERFECT!)

Zona Amicilor

In videoclipul de mai jos acelasi tip trece din extrema 2 in extrema 1 asa cum o parte din barbati aleg sa faca… din nou, fara rezultat… sau cu rezultate partiale pe femei disperate, dependente de agresivitate (obiceiuri pornite din copilarie). Nu iti doresc sa ai relatii cu astfel de femei, crede-ma . O femeie matura emotional si cu o experienta sexuala medie si o stima de sine in regula nu ar accepta asemenea badaranii!

Baietii buni termina ultimii

Adevarul este ca si tu poti gasi zona de echilibru, zona de eleganta a mixului de masculinitate cu profunzime, acel mix care face femeile sa fie inebunite dupa tine.

Poti face asta in ani de zile dandu-te cu capul de pereti pana gasesti poteca stramta dar corecta sau poti face asta intalnindu-te cu mine, stand 3 zile in cadrul si devenind rapid un nou barbat aplicand pas cu pas tot ce a functionat pentru mine odata ce am inteles ce vor de fapt femeile. Femeile se adapteaza foarte rapid la barbatul din fata lor, atunci cand acesta aplica atitudinile si comportamentele care il fac sa fie un barbat dominant, atragator, cuceritor! Alternativ daca nu vei sa ai multe femei dintre care sa poti alege venind la workshop ci ai o tipa in minte si o vrei doar pe ea si atat, nimic altceva pot sa te sun la telefon sa-ti explic cum sa o cuceresti fix pe ea in cadrul .

Tu cum stai cu Exprimarea Dominantei Elegante in prezenta femeilor?
Dar cu exprimarea sexualitatii sincere?
Dar cu conexiunea profunda si autentica mentinandu-ti dominanta?
Ce pasi faci tu acum pentru a ajunge la barbatul care iti doresti sa fii cat mai rapid?