Cum stii ca flirteaza cu tine?

Flirtul este un joc, o influentare reciproca in care sunt starnite emotii de relaxare, excitare si joaca in celalalt. Flirtul este un mix emotional irezistibil atunci cand e facut corect.

Daca vrei sa flirtezi mai bine, dezvolta-ti spiritul ludic, devino mai jucaus, creste-ti spontaneitatea, creativitatea…

O fata poate flirta cu tine in 3 feluri:

1) INCONSTIENT: Iti da semnale inconstiente de interes (isi mangaie parul cand vorbeste cu tine, se uita fix in ochii tai mereu cand vorbeste, se apleaca inspre tine, iti pune intrebari multe in conversatie, te asculta cu atentie). E sarcina ta sa transformi aceste semnale in realitate, prin felul in care conversezi cu ea.

2) PASIV: Raspunde la flirtul tau. Tu ai incercat sa flirtezi cu ea si ea iti raspunde pe acelasi stil. Se joaca si ea, glumeste si ea, te tachineaza si ea… intra in joculetul tau atragator.
Este de preferat ca tu sa faci primul pas spre flirt, si sa nu astepti pana cand il face ea sau sa incerci sa cuceresti doar fetele care flirteaza cu tine deoarece astfel iti vei limita alternativele.

3) ACTIV: Creaza joculete in care-si arata indirect sau direct interesul fata de tine. De asemenea poate da semnale de atractie: Rade la glumele tale mai mult decat e cazul, pare fascinata de prezenta ta, etc. Te poate intreba daca esti intr-o relatie, fie direct, fie indirect. Fetele mai indraznete pun chiar intrebari indiscrete sa te testeze. Si testul este o forma de flirt. Vrea sa vada daca esti genul ei, deci i-ai atras atentia cu ceva deja.

Si nu uita, nu e deajuns sa intelegi cu creierul seductia! Daca nu o incerci, daca nu testezi pana cand ajungi la metoda ta proprie si personala nu vei fi inteles cu adevarat. Adevaratul act de invatare se petrece cand actionezi, nu cand te gandesti la “cum ar fi daca…”. Seductia trebuie inteleasa cu tot trupul, cu toate emotiile… doar asa poti fi complet relaxat si natural…

Flirturi placute!