De ce fac unele femei sex cu fostul?

Te-ai intrebat vreodata de ce actuala ta prietena desi pare ca tine la tine, inca se gandeste la fostul ei?

O vezi ca inca are poze cu el pe telefonul ei, pe facebook, pe calculatorul ei si o surprinzi ca le priveste cateodata cu nostalgie?

Ti-a trecut vreodata prin minte ca s-ar putea ca ea inca sa faca sex cu el? Oare ar putea fi asta motivul pentru care intarzie sexul cu tine sau motivul pentru care face asa rar sex cu tine?

Am intrebat pe Comunitatea , unde se afla 2857 persoane cu care conversez foarte des, tocmai aceasta intrebare. Mi-au placut multe dintre raspunsurile lor si vreau sa impartasesc si cu tine o parte din ele, in caz ca nu le-ai citit deja.

Daca inca nu ma urmaresti pe Facebook si inca nu interactionezi cu mine acolo, te invit sa dai LIKE in dreapta acestei pagini in casuta de Facebook. Imi poti pune public ce intrebari vrei tu acolo iar eu si ceilalti membrii ai comunitatii iti vom raspunde.

Iata cateva dintre raspunsurile la intrebarea mea “De ce multe dintre femei dupa ce s-au despartit de fostul prieten inca mai fac sex cu acel prieten?“:

Cred ca solutia cea mai buna ca tu sa te asiguri ca prietena ta nu va reveni la fostul ei prieten sau ca va face sex atat cu tine cat si cu el este sa devii bun in Seductie. Invata sa fascinezi o femeie prin personalitatea ta, invata sa faci o femeie sa se indragosteasca cu usurinta de tine, conducand-o emotional, descoperind-o si lasandu-te descoperit. Ajuta femeia sa se autodepaseasca si autodepaseste-te in continuu.

Cum ti se par raspunsurile de mai sus? Tie ti s-a intamplat sa faci sex cu o fosta desi te despartisei? Care era motivul?
Ti s-a intamplat ca prietena ta sa faca sex cu fostul sau sa tina legatura cu el si sa para ceva suspicios in aer? Cum ai rezolvat problema?

O saptamana frumoasa iti doresc si ne vedem in comentarii .