Si tu cauti femei frumoase precum cele de pe copertele revistelor?

O femeie este frumoasa daca atunci cand se trezeste dimineata, fara machiaj, fara cele mai sexy haine si fara atitudinea de diva, ea este inca frumoasa…

Femeile care le vedem pe postere in toata tara, in reclame la televizor si in revistele dupa care ne ghidam cand alegem ce cautam la o femeie sunt de cele mai multe ori, prea machiate, prea luminate cu reflectoare, prea “bine” imbracate si prea modificate cu Photoshop (o unealta de editare foto folosita de artistii new media).

Orice femeie are macar un defect undeva. Orice om are defecte…. Daca nu abordezi o fata pentru ca ai gasit INCA un defect la ea care tie nu-ti place, nu cumva cedezi prea devreme si e doar o scuza sa fugi de o experienta frumoasa si incitanta sau de o relatie, sau de ACTIUNEA insasi? Daca cauti mereu femei ca in reviste pentru a avea sex si relatii de calitate, si nu te opresti la nimic mai jos, nu cumva te inseli singuri deoarece ei ne vand O ILUZIE?

Cauta femei naturale, relaxate, atragatoare fara a exagera cu moda/machiajul/bronzul/si alte trucuri pentru ca ai putea fi surprins de ce se afla sub toate aceste artficii, asa cum vei vedea si in filmul de mai jos…

Te invit sa observi transformarea unei femei banale intr-o femeie “frumoasa” si apoi cum ea este modificata in Photoshop pentru a aparea pe un poster stradal. Este o realitate si te invit sa-ti deschizi ochii!

Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa si primesti…