O femeie isi povesteste viata sexuala

Mai traim oare in epoca in care virginitatea la casatorie era o virtute?
E oare sexul ceva normal pentru femei?
Oare femeile vad sexul asemanator noua, barbatilor? Sau dimpotriva, ele sunt pudice, si nu fac lucruri perverse si murdare precum noi porcii obsedati de sex?

Ti-o prezint pe Zoe Margolis, o femeie singura la 32 de ani, cunoscuta cu pseudonimul ei Abby Lee, femeia care a demascat sexualitatea feminina, acolo unde ea a fost ascunsa de societate, norme morale si convingeri depasite.

Desi are o usoara atitudine masculina in ceea ce priveste sexul (precum unele englezoaice o au), 90% din experientele ai as zice ca sunt aplicabile tuturor femeilor normale. Exista si femei blocate psihologic si sexual care nu se incadreaza in acest tipar insa ele sunt mai degraba exceptia in societatea de astazi.

Aceasta femeie scrie de 4 ani pe un pe care isi impartaseste toate aventurile ei cu barbati in toata Londra… cum s-a sarutat pasional cu un strain la metrou, cum s-a masturbat in garderoba unui magazin de haine si multe alte povesti picante, reale si de neconceput pentru pudici…

Te invit sa o urmaresti live, la showul lui Sharon Osbourne, povestind despre motivele pentru care a ales sa scrie blogul, apoi cartea si cum a fost cand presa a descoperit ca ea se afla in spatele pseudonimului si blogului cu pricina.Inca te crezi un porc obsedat de sex si pe femei, niste maicute care nu merita sa fie intinate prin pacatul satanic?