Replici de agat pe Twitter

Salut din nou!

Twitter, reteaua de micro-blogging pe care se pare ca “se dau” si multi dintre internautii romani are in acest moment o cautare foarte mare pentru replici de agatat (#replicideagatat).

Lucrul asta imi spune nu doar ca baietii de cand se stiu au cautat cuvinte magice care rational ar trebui sa faca o femeie impresionata ci si ca microbloggerii au chef de un schimb de replici distractive intre ei.

Am mai scris parerea mea despre replicile de agatat si insist spunandu-va ca o femeie nu este atrasa de CE spui ci de CE TRANSMITI (CUM SPUI). O femeie nu te percepe rational, obiectiv, brut ci emotional (creierul ei judeca 80% emotional spre deosebire de cel al barbatilor care judeca 80% rational)…

O sa intru totusi in jocul de pe twitter si o sa spun “replicile mele” de agatat .

Va invit si pe voi, care mai stati pe twitter sa ma urmariti la unde scriu periodic citate care pe mine ma inspira si lucuri interesante pe care le pot impartasi cu voi.

PS. Daca vreti sa urmariti discutia de pe twitter intrati aici:

PPS. Se pare ca si MediaFax a scris despre acest foc de conversatii despre replici de agatat . Imi place bineinteles concluzia lor: “Practic nu există #replicideagatat, contează doar să spargi gheaţa şi apoi fiecare se descurcă cum poate”.